Cuma 25.08.2017
Son Güncelleme: Perşembe 24.08.2017

Harnup dondurması ilgi odağı haline geldi

Mersin'de pastanecilik yapan Mahmut Yaman, tadını merak ettiği için yaptığı 'harnup dondurmasının' büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, Türkiye'nin her yerinden müşterisinin olduğunu kaydetti. Harnuplu dondurmayı Türkiye'de sadece kendisinin ürettiğini belirten Yaman, geliştirip yurt dışına da ihraç etmeyi düşündüğünü kaydetti. Dikilitaş Mahallesi'nde 18 yıldır pastanecilik yapan Mahmut Yaman, hayatı boyunca hep yapılmayanı yapmaya denenmeyeni denemeye çalıştığını kaydetti. Pastanesi'nde de çeşitli dondurmalar üreten Yaman, bölgede hiç olmayan 'böğürtlen' dondurmasının ardından 'harnup dondurmasını' da üreterek, vatandaşlara tadılmayan lezzetleri tattırmayı başardı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.