Ceylanpınar esnafına hijyen eğitimi
Ceylanpınar Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Milli Tarım Projesi kapsamında ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınları, kasap, şarküteri ve her türlü toplu tüketim yeri sahipleri ve çalışanlarına yönelik gıda hijyeni konusunda eğitimler vermeye başladı.
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonunda Gıda Yüksek Mühendisi Dr. Aziz Korkmaz tarafından verilen eğitimler kasım ayının belirli tarihlerinde üç gün boyunca devam etti. Gıda güvenliği ve tüketici sağlığına yönelik yapılan resmi denetim ve kontrollerin yanında hijyen eğitiminin de büyük öneme sahip olduğunu belirten Ceylanpınar Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Menduh Dinler, önümüzdeki dönemlerde de her meslek grubuyla ilgili özel hijyen kurallarını içeren bu tür eğitimleri vermeye devam edeceklerini ifade etti.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor