Cumartesi 30.12.2017

Diyetisyeni Budak Ulugün: Yeni yılda sağlığa dikkat

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Klinik Kurum Diyetisyeni Budak Ulugün, yeni bir yıla başlarken kurulan sofraların her gün kurulan sofralardan çok daha kalabalık, çok daha çeşitli olduğunu anımsatarak her şeyin fazla olduğu bu gece için önerilerde bulunduğu bir açıklama yaptı. Ulugün, "Yeni yılda ana yemekte yağ içeriği kırmızı ete göre daha düşük olan beyaz et (tavuk, balık, hindi) grubundan tercih etmeye özen gösterelim. Sebze, meyve tüketelim. Sağlığımıza dikkat edelim" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.