Perşembe 18.01.2018

Güneşin yerini balıkla doldurun

Tarsus'ta özel bir hastanenin Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İhsan Üstün, D vitamini ihtiyacının büyük bölümünün güneşten sentezlenerek karşılandığını, kış aylarında bu imkanın en alt seviyelere düştüğünü belirtti. Bu nedenle kışın D vitamini açığı oluşabildiğini kaydeden Doç. Dr. Üstün, bunun özellikle ton balığı, uskumru, sardalya ve somon gibi yağlı balıklar tüketilerek giderilebileceğini söyledi. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İhsan Üstün balığın pişirme yönteminin de D vitamini alımı için önemli olduğun belirtti.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.