Karnaval bitti lezzeti kaldı
Portakal Çiçeği Karnavalı’nda, usta ellerin hazırladığı portakallı lezzetler yarıştı. Portakallı Lezzetler Yarışması Komisyonu Başkanı Tayyar Zaimoğlu, “Adana’nın yeni tatlarını ortaya çıkardık” dedi
ADANA'NIN GÜZELLİĞİ
Oyuncu Tamer Karadağlı, yapımcı Birol Güven, iyi yaşam ve beslenme uzmanı Dilara Koçak, gazeteci Müge Akgün gibi ünlülerden oluşan 20 kişilik jüri üyeleri seçim yapmakta zorlandı. Birinciye ödülünü veren Vali Mahmut Demirtaş, "Adana, karnavalı, festivalleriyle, lezzetleriyle, kültürel zenginlikleriyle de ülkemizin önde gelen şehirlerinden birisidir" dedi.
PORTAKAL, LİMON, TURUNÇ
Park Zirve Zaimoğlu Tesisleri'nde yapılan, 'Portakallı Lezzetler Yarışması' sonucunda Sıcak yemekler dalında Vahit Şemi'nin yaptığı 'Portakallı Kebap' birinci seçildi. Soğuk yemekler dalında birinciliği 'Portakallı Mettüs' ile Eda Barutçu, pasta dalında birinciliği, 'Portakallı Pasta' ile Sadettin Söğüt, tatlı dalında 'Turunç Sorbe' ile Orhun Atilla Dinkçioğlu birinci seçildi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor