Glütensiz Kafe’de bayram telaşı
Gaziantep’te çölyak hastaları için kurulan Glütensiz Bir Başka Kafe Ramazan Bayramı’nda yine büyük ilgi gördü
İHTİYACA YÖNELİK ÜRETİM
Glütensiz Bir Başka Kafe'nin şefi Duran Özkan, bayram dolayısıyla yoğunluklarının arttığını söyledi. Kafenin yaklaşık 3 ay önce hizmete girdiğini anımsatan Özkan, "Çölyak hastalarının genellikle ekmek ihtiyacına yönelik üretim yapıyorduk. Bayram dolayısıyla yöresel lezzetleri de yapmaya başladık" dedi.
ÇEŞİTLER ARTTI
Özkan, çölyak hastaları için pasta çeşitlerini artırdıklarına dikkati çekerek, "Bayramda farklı lezzetlere yoğunlaştık. Hastalarımız daha fazla ilgi istiyor, farklı ürünler tatmak istiyor. Bu nedenle daha fazla pasta yapmaya başladık, çeşitleri artırdık. Çoğunlukla çikolata tüketemedikleri için bu ürünleri artırdık. Kafe yoğun ilgi görüyor. Çölyaklılar çifte bayram yaşıyorlar" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor