Acılı Çin yemekleri Adanalıları yaktı
Adana’nın geleneksel mutfak kültürünü Türkiye ve dünyaya tanıtmayı amaçlayan 2. Adana Lezzet Festivali’ne Çin’ler renk kattı. Acılı kebaba alışkın olan Adanalılar, Çin yemeklerinin acılığı karşısında pes etti
SARIEROĞLU KEBAP PİŞİRDİ
Gastronomi şenliği, şovlar, söyleşilerle ve konserlerle devam ederken, festival alanına gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, kebap tezgahının başına geçti. Pişirdiği acılı Adana kebaplarını vatandaşlara ikram eden Sarıeroğlu, söz konusu lezzetlerin en doğru şekilde tanıtılması ve yine Adana'nın 'lezzet' ekseninde tanıtımının yapılmasının da çok önemli olduğunu dile getirdi. Büyük ilgi gören festival, bugün sona erecek.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor