Çarşamba 14.11.2018
Son Güncelleme: Çarşamba 14.11.2018

Gastronomi şehrinin yeni lezzeti kiremitte kaşarlı sucuk

UNESCO tarafından dünyanın 26. gastronomi şehri olarak seçilen Hatay'ın yeni lezzeti kiremitte kaşarlı sucuk vatandaşlardan tam not aldı. Kaşarlı sucuğun son günlerin kentin gözde yemeği haline geldiğini belirten işletmeci Şefik Çalışkan, "El yapımı sucuklarımızı özel zerzevatlarla harmanlayarak kiremit üzerinde taş fırında pişiriyoruz. Müşterilerimizden tam not alan kiremitte kaşarlı sucuğu tatmaya herkesi bekliyoruz" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.