Pazar 07.04.2019

Reçel yarışmasının galibi Doğan oldu

Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle Groseri Market'in geleneksel hale getirdiği "Portakal Reçeli Yarışması 4.kez gerçekleşti. Üç finalistin belirlenmesi için Sheraton Otel Mutfak Şefi Koray Türk, Sabah Gazetesi Muhabiri Bora Erdem, La Creme Pasta Atölyesinin sahibi Olgu Sarı, Cook Academy kurucusu Ece Akman ve Groseri Mutfak Şefi Leyla Duran'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada en güzel lezzetler yarıştı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda son üçe kalan reçel, Groseri mağazalarında Adanalıların beğenisine sunuldu. Yapılan değerlendirme sonucu Gizem Doğan birinci olurken bin lira Tık Para kazandı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.