Dondurma Festivali öncesi büyük heyecan

Kahramanmaraş’ta önümüzdeki ay düzenlenecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali için son hazırlıklar yapılıyor
Kahramanmaraş'ta geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali öncesi sektör temsilcileri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi. Vali Vahdettin Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KMTSO Başkanı Serdar Zabun,Ticaret Borsası Genel sekreteri Ahmet Balbaba, Lokantacılar ve pastaneciler odası başkanı Erdal Kanbur ile kent'de bulunan sektör de faaliyet gösteren firmalar katıldı.
KAHRAMANMARAŞ'IN ADI ÖNDE OLACAK
VALİ Vahdettin Özkan Dondurma Festivali öncesi sektör temsilcileri ile değerlendirme toplantısında, festival öncesi ve esnasında paydaşların yapması gereken ortak çalışmalar ele alındığını söyledi. Vali Özkan, "Kahraman şehrimize ve onun Dünya markası olmuş dövme dondurmasına yakışır bir festival yapmayı hedefliyoruz" dedi. Kahramanmaraş Dondurmacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Erdal Kanbur ise bu yılki festivalde firmaların değil Kahramanmaraş'ın adının ön planda tutulacağını söyledi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor