Kadın şefler mangal başında
Adana Uluslararası Lezzet Festivali’nde kadın şefler mangal başına geçti. Birbirinden leziz Adana kebaplar damakları şenlendirdi
Türkiye'de ilk kez dijital olarak gerçekleştirilen 4'üncü Adana Uluslararası Lezzet Festivali'nde Sahrap Soysal'ın sunumuyla Şef Ebru Barbara Demir ile kebap ustası Melek Kıyan, Adana kebabı yaptı. Adana Uluslararası Lezzet Festivali'nin ikinci günü Türkiye'nin ünlü şefleri Sahrap Soysal ve Ebru Baybara Demir'in Adanalı kebap ustası Melek Kıyan eşliğindeki 'Kadın Şefler Mangal Başında' adını verdiği gastro şovu ile devam etti. 'İlham Veren Tüm Renkleriyle Adana' temalı festival kapsamında Adana Müze Kompleksi'nde düzenlenen etkinlikte Sahrap Soysal'ın sunumuyla kadın şefler, Adana kebabı pişirdi. Harcından pişirmesine kadar tüm inceliklerinin paylaşıldığı kebap şovu, dijital ortamda canlı paylaşıldı. Görüntüsü ve lezzeti ile adeta damakları şenlendirdi. Renkli görüntülerin oluştuğu festival iki gün süren farklı etkinliklerin ardından dün sona erdi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor