TÜRKİYE'NİN lezzet başkenti Gaziantep'in muhteşem lezzetlerini Samsun başta olmak üzere Karadeniz bölgesine tattırmayı hedefleyen Gaziantep Fıstık Kadayıf ve Künefe, Samsun'un Atakum ilçesi Cağaloğlu Caddesi'nde şube açtı. 'Lezzet Elçisi' sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen işletme müdürü Soner Çalışkan, Gaziantep'teki lezzeti birebir tattırmayı hedeflediklerini belirtti. Çalışkan, ürünlerinde kullandıkları malzemelerin kalitesinden asla taviz vermediklerini belirterek şunları söyledi: "Baklava, künefe, kadayıf ve katmer üretimi için ustalarımızı ve malzemelerimizi Gaziantep'ten getirdik. Ayrıca peyniri Hatay'dan, tereyağını Van'dan, dondurmayı ise Kahramanmaraş'tan temin ediyoruz. Üretimde glikoz şurubu ve hiçbir katkı madde kullanmıyoruz. Şimdiden Samsunluların ilk tercihi olmayı başardık" dedi.