Giriş Tarihi: 17.03.2025 18:40

Delice’ye hızlı tren müjdesi!

Delice’ye hızlı tren müjdesi!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Delice-Çorum Hızlı Tren Projesi kapsamında Delice ilçesine hızlı tren istasyonu kazandırılması için resmi çalışmaların başladığını duyurdu.

Kaplan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile yapılan girişimler ve yüklenici firma ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Delice İstasyonu'nun proje planlamasına dahil edildiğini belirterek, bu gelişmenin ilçe ekonomisine ve bölgesel kalkınmaya büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt'a teşekkür eden Kaplan, sürecin her aşamasında emeği geçen Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan'a da şükranlarını sundu. "Planlama ve proje çalışmaları titizlikle devam edecek. İlçemize en iyi hizmeti kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız" diyen Kaplan, Delice halkına hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kirikkale Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Kirikkale Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

KIRIKKALE HAVA DURUMU

22 Mart 2025 Cumartesi

12 º

12 º / -2 º
Parçalı Bulutlu