Konya'nın tarihi kebapçısı Gazyağcı Furun Kebapçısı, yine tarihin beşiği İstanbul'da yeni şubesini açtı. İlk olarak 1891 yılında Mehmet Gazyağcı'nın girişimleri ile açılan Gazyağcı Furun Kebapçısı bugün hala 126 yıl öncesinin lezzetini koruyarak, o günün şartlarında ve doğallığında her gün kebaplarını titizlikle pişiriyor. Geçmişin lezzetini koruyarak günümüzde sizlerle buluşturuyor. Sadece Konya'da varlığını sürdüren Gazyağcı Furun Kebabı, artık bu tarihi lezzetin daha fazla kişiye ulaşmasını istediklerinden yeni şubelerini tarihi kökeni derin bir diğer şehir olan İstanbul'da açtı. Ataşehir Water Garden'daki Nostalji Sokağı'nda açılan Gazyağcı Furun Kebabı, bu girişimiyle ikinci şubesini İstanbul'da açmış oluyor. İlk misafirlerini yavaş yavaş ağırlamaya başlayan Gazyağcı Furun Kebabı İstanbul şubesi dönemi yansıtan mimarisi, servisleri ve nostaljik temasıyla size 126 yıl öncesinin ruhunu yaşatıyor. Konya'da yetişen ustaları ve aynı pişme şartlarını İstanbul'da da sağlayan Gazyağcı Furun Kebabı bu girişimlerinin devam etmesini istediklerini belirtiyor.