Kırmızı
et sektöründeki ulusal markaların Bursalı bir rakibi oldu. ldu. CA Aset, aylık 250 tona ulaşan et işleme kapasitesi ile Bursa'dan ulusal pazara çıkan marka olmanın gururunu yaşıyor. Özel besi çiftliklerinde yetiştirilen Türkiye'nin en iyi büyükbaş ve küçükbaş hayvan ırklarından elde ettiği ürünleri, yine Türkiye'nin dört bir yanındaki et severler ile buluşturan CA Aset, Bursalı işletmeleri de bu hizmetten yararlanmaya davet ediyor. Yalova yolundaki dev üretim tesisi, 50 personeli ve 17 araçlık soğuk dağıtım zinciri ile hizmet yoğunluğunu Bursalı işletmelere vermeyi arzuladıklarını söyleyen CA Aset Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Aydın, bünyelerinde yer alan ETGEN markası ile yıllardır vatandaşlara kaliteli ve güvenilir lezzetler sunduklarının altını çizdi. Üretim tesislerinde en büyük önceliklerinin hijyen ve kalite olduğuna işaret eden Cavit Aydın şöyle konuştu: "Bizim birinci önceliğimiz halkımıza sağlıklı kırmızı et sunabilmektir. Her şeyden önce ilk kuralımız temizlik ve kaliteli üretim. Bu kapsamda uluslararası geçerliliği olan üretim ve işleme sertifikaları aldık. Üretim müdürü olarak veteriner personel seçtik. Çalışanlarımıza sürekli hijyen ve iş güvenliği eğitimleri aldırıyoruz. Et işleme tesislerimizde, ulusal ve uluslararası kalite standartlarından, lezzetten, sağlıktan ve hijyenden ödün vermeden üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Daha sonra tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz."