Kemal Sunal bir röportajında ileride eşi olacak Gül Sunal'la ilk buluşmaları öncesinde vazgeçtiğini ve buluşmaya gitmeyeceğini söylediğinde onu kimin "hadi git ulan!" diyerek zorla gönderdiğini söylemiştir?
ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kenan İmirzalioğlu sunuculuğunda 29 Mayıs 2022 Pazar günü izleyici karşısına çıktı. Her bir sorusuyla izleyenlere yeni bilgiler kazandıran “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında Kemal Sunal bir röportajında ileride eşi olacak Gül Sunal'la ilk buluşmaları öncesinde vazgeçtiğini ve buluşmaya gitmeyeceğini söylediğinde onu kimin "hadi git ulan!" diyerek zorla gönderdiğini söylemiştir? sorusunun yanıtı izleyenler tarafından yoğun şekilde merak edilerek Kemal Sunal bir röportajında ileride eşi olacak Gül Sunal'la ilk buluşmaları öncesinde vazgeçtiğini ve buluşmaya gitmeyeceğini söylediğinde onu kimin "hadi git ulan!" diyerek zorla gönderdiğini söylemiştir? şeklinde araştırılıyor. İşte sorunun yanıtı.

Türk televizyonlarının en çok izlenen ve en çok kazandıran bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster?" 29 Mayıs 2022 Pazar günü yeni bölümüyle ATV ekranlarındaki yerini aldı. Kenan İmirzalioğlu sunuculuğunda ekranlara gelen yarışmada 50 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazanan yarışmacıya yöneltilen Kemal Sunal bir röportajında ileride eşi olacak Gül Sunal'la ilk buluşmaları öncesinde vazgeçtiğini ve buluşmaya gitmeyeceğini söylediğinde onu kimin "hadi git ulan!" diyerek zorla gönderdiğini söylemiştir? Sorusunun cevabı izleyenler tarafından yoğun şekilde merak edilerek araştırıldı. ATV ile Kim Milyoner Olmak İster?'de sorulan Kemal Sunal bir röportajında ileride eşi olacak Gül Sunal'la ilk buluşmaları öncesinde vazgeçtiğini ve buluşmaya gitmeyeceğini söylediğinde onu kimin "hadi git ulan!" diyerek zorla gönderdiğini söylemiştir? sorusunun cevabı ilerleyen sayfada öğrenebilirsiniz.

SORU: Kemal Sunal bir röportajında ileride eşi olacak Gül Sunal'la ilk buluşmaları öncesinde vazgeçtiğini ve buluşmaya gitmeyeceğini söylediğinde onu kimin "hadi git ulan!" diyerek zorla gönderdiğini söylemiştir?
CEVAP: Münir Özkul