Nesine 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Muğlaspor, ligin son karşılaşmasında Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor ile karşılaştı.
Menteşe ilçesinde bulunan Muğla Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 15.00'da başladı. Mücadelede orta hakem Hasan Kaçar düdük çaldı. Mücadelenin ilk yarısını deplasman takımı 1-0 önde bitirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 2 gol daha bulan Fosfat Spor mücadeleyi 3-0 kazandı. Karşılaşmada Muğlaspor 3-0 mağlup olmasına rağmen ligi 61 puanla şampiyon tamamladı. Mücadelenin sonunda kupa töreni düzenlendi. Muğlaspor şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Kupa töreninin sonrasında ise akşam 19.30'da Muğlaspor futbolcuları ve teknik heyetin üstü açık otobüsle şehir turu yaptı ve Cumhuriyet Meydanı'na gelerek taraftarlarla buluştu.