Pazar 11.07.2010

Fiyat indirimi olmadı

TOPAZ RESTAURANT'IN SAHİBİ KAYA DEMİRER:

"Et fiyatları son bir yıl içerisinde büyük zamlar gördü. Bir yıl önce 8 TL olan karkas (hem kuzunun hem de sığırın kemikli, bütün hali) fiyatı, 18 TL'lere, bonfile ise 45-50 TL/kg fiyatlarına dayandı. Şu anda ithal etin piyasaya sürülmesiyle indirim bekleniyor, ancak henüz bize yansımadı. Bu arada çok farklı kalitede et olduğunun da altını çizmek gerek. Fiyat kadar güvenilir yerlerde et tüketmek, bilindik kasaplardan alışveriş yapmak önem kazandı."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.