CNN Travel, Türk yemeklerini yere göğe sığdıramadı. "23 harikat tat" denilen yazıda, Türk yemeklerinin çeşitliliği ve lezzetinden bahsedildi.
18. LAHMACUN: İnce bir yuvarlak pide hamuru üzerine sürülmüş baharatlarla karıştırılmış az yağlı kıymadan oluşuyor.
Türkler, 300 yılı aşkın süredir bu yemeği severek yiyor.
19. ÇİĞ KÖFTE: Adını çiğ kıyma, bulgur, salça, soğan, sarımsak, biber baharatlar ile karıştırılarak yapılan orijinal tarifinden alıyor.
20. BAKLAVA: Özellikle Gaziantep mutfağında benzersiz bir lezzetle sunulduğu biliniyor.
21. MARAŞ DONDURMASI: Bıçak ve çatalla yenebiliyor.
22. LOKUM: İngilizce'de "Turkish Delight" olarak bilinen lokumun tarihi yüzyıllar öncesine dayanıyor.