Kayalıklarda mahsur kalan baba ve oğlu itfaiye kurtardı

Maçka ilçesi Altındere Mahallesi’nde düşürdükleri dronu bulmaya çalışırken kayalıklarda mahsur kalan baba ve oğlunu Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı.
Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Altındere Mahallesi'nde N.M. ve oğlu O.K.M'nin uçurdukları drone ormanlık bir alana düştü. Dronlarını bulmak amacıyla ormanlık alana giren baba ve oğlu, kayalıklarda mahsur kaldı. Yakınlarının durumdan endişelenip ihbarda bulunmasının ardından, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı Maçka İtfaiye Grup Amirliği personeli olay yerine intikal etti.
İtfaiye ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan baba ve oğluna itfaiye merdiveniyle ulaştı. Ekipler, baba ve oğlunu güvenli bir şekilde bulundukları yerden kurtardı. Vatandaşlar, kendilerine ulaşan ve yardım eden itfaiye personeline teşekkür etti.
TRABZON İLÇELERİ
- Çaykara
- Of
- Vakfıkebir
- Sürmene
- Düzköy
- Köprübaşı
- Hayrat
- Dernekpazarı
- Ortahisar
- Yomra
- Arsin
- Çarşıbaşı
- Maçka
- Beşikdüzü
- Akçaabat
- Şalpazarı
- Tonya
- Araklı
TRABZON HAVA DURUMU
24 Mart 2025 Pazartesi13 º
13 º / 5 ºEN SON HABERLER
- 1 Başkan Genç özel bireylerle iftarda buluştu
- 2 Trabzon'da " Dünya Down Sendromu Farkındalık" günü! "Hepimiz Aynıyız, Spor Oyunları"
- 3 Doğu Karadeniz’de kuvvetli yağış ve kar alarmı
- 4 Tarım ve turizm projelerine 82 milyon TL hibe
- 5 Trabzon'da çıkan örtü yangınında 10 dönüm alan zarar gördü
- 6 Trabzon’un fetih rotası "Onbinler'in geçiş yolu"
- 7 Trabzon'un tarihi arkeopark ile geleceğe taşınacak
- 8 Özdemir Bayraktar Merkezi'nde Bilim ve Teknoloji haftası coşkusu
- 9 AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 8 Mart kapsamında fabrikada çalışan kadınlarla bir araya geldi
- 10 Şehit aileleri ve gazi dernekleri iftarda buluştu