Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

14 Şubat kahkahası

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Aşıklara gıptayla bakan... Cicim aylarının geride kalmasından... Romantizmin irtifa kaybetmesinden... Kocalarının futbol aşkına tutulup uzaktan kumandaya daha fazla ilgi göstermesinden yakınan kadınlar... "Oku da halimizi gör" muzipliğiyle eşlerine Salih Memecan'ın 'Sizinkiler' serisinden "Seviyor mu ne?" adlı karikatür kitabını hediye edebilir.
Çıtçıt ile Babişko ilişkileri hemen her evde yaşanmıyor mu? Kim bilir kaç koca, "Bir eş olarak beni nasıl buluyorsun" diye soran karısına, aynı Babişko gibi, "Allah için eksiğin yok, fazlan var" demiş, sonra da eklemiştir: "5 kilo!" Ve kim bilir kaç kadın, "Yakışıklılıkta bana kaç verirsin" diye soran kocasına, aynı Çıtçıt gibi, önce "10!" deyip ardından da eklemiştir: "100 üzerinden..."
Unutmadan: 'Sizinkiler' dizisinden bir de 'Şıkır Şıkır' çıktı ki o sadece 3 YTL! Bütün 'Limon'lar ve 'Zeytin'ler okusun diye.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA