Mehmet Sait Kılıç

Mehmet Sait Kılıç

14 Şubat 2018, Çarşamba

DAİŞ İngiltere'nin Müslümanlara attığı en büyük kazıktır!

DAİŞ denen deyyus takımının iki lideri (Alexanda Kotey ve El Shafee El sheikh) Suriye'de enselendi...

İngilizler bu iki isme iki isim daha ekleyip (Muhammed Emwazi ve Aine Davis) bunları 60'lı yılların meşhur İngiliz müzik grubuna, "The Beatles"e benzetiyorlar. (Mükemmel derecede İngiliz aksanıyla konuştukları için...)

Bunlar DAİŞ'in cellatlarından... Bunlar Amerikalıların ve Avrupalıların kafalarını keserken video çektirip internette paylaşan katiller... (Amerikalı gazeteci James Foley'i bu şekilde katlettiler ve videosunu sosyal medyada paylaştılar...)

Elbette ki bunu İslam'a zarar vermek amacıyla, insanlar İslam'dan nefret etsinler ve Müslümanlara terörist nazarıyla baksınlar diye yaptılar..

Anlayacağınız bu teröristler, Batı kamuoyu nezdinde İslamofobi ve İslam nefretini köpürtmek ve yaymak için yırtınan İngiliz kefereleri...

İşin tuhafı, bu dört teröristin dördü de İngiliz vatandaşı... Dördü de İngiltere'de doğmuş ve Londra'da büyümüş... Dördünün de ailesi mütedeyyin değil... Dördü de İngiliz basınının sevgilisi.

Evet, bu teröristlerin yedikleri haltları İngiliz medyası çarşaf çarşaf manşetlere taşıdı ve İslam aleyhine kullandı...

Üstelik Alexanda Kotey adlı şerefsiz Ortodoks bir Hristiyan. Güya sonradan Müslüman olmuş... Yerseniz...

Daha da enteresanı, İngilizler Muhammed Emwazi'ye "cihatçı John" lakabını takmışlar. Kendi vatandaşları ya, İngiliz aksanıyla konuşuyor ya, Batılıların kafasını kesiyor ya, ondan hani. Neyse ki bu it üç sene önce Rakka'da gebertildi..

Unutmadan, Aine Davis denen teröristi de biz yakaladık... Yargıladıktan sonra kodese attık. Halen hapiste...

Gelelim zurnanın zırt dediği yere, Amerikalılar paketlenen Alexanda Kotey ve El Shafee El sheikh'i Küba'daki Guantanamo'ya götürmek istiyorlar.

Lakin buna İngilizler adil bir yargılama olamayacağı bahanesiyle karşı çıkıyorlar. İngiliz vatandaşları olmaları hasebiyle İngiltere'ye teslim edilmelerini ve İngiltere'de yargılanmalarını talep ediyorlar...

Niçin?

Çünkü bu teröristler İngilizlerin aleyhine ötebilirler... İngilizlerin DAİŞ'le olan bağlantılarını açık edebilirler... İngilizlerin foyalarını meydana çıkarabilirler...

Bu adiliğe daha fazla dayanamıyorum ve kazan kaldırmak istiyorum.

Yok mudur şu rezalete: "DAİŞ sizin barkodlu ve tasmalı köpeğinizdir! Aha da kanıtları... Müslümanları DAİŞ üzerinden vurmayı artık bırakın! Ey yalancı müfteriler" diyecek bir kahraman. (Erdoğan ve AK Partililer dışında tabii...)

SON DAKİKA