Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ENGİN ARDIÇ

Bir de resim çektirmişler

Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir heyet, Halep'te seksen yedi gündür tutuklu bulunan televizyon muhabiri Cüneyt Ünal'ı alıp gelmiş.
Onların mı aldığı yoksa Beşar Esad'ın mı "verdiği" herhalde tartışılacaktır.
Türk kamuoyu, Amerikan gizli servisinin verdiği Apo'nun "Ecevit yakaladı" şeklinde yutturulması gibi, bu sefer de "çocuğu CHP kurtardı" numarasını yutacak mıdır?
CHP heyeti Esad'la bir de resim çektirmiş.
Böylece, Tayyip Erdoğan'ı Arap din adamlarıyla resim çektirmiş olduğu için yerden yere vuranlar, bu kez "eli kanlı bir katille hatıra fotoğrafı çektirenler" olarak tarihe de geçerler. Bazı polislerimizin, Hrant Dink'in katili Ogün Samast'la resim çektirmeleri gibi.
CHP bu numarayı seçim sandığında "oya tahvil" edebilecek midir?
Hayır, çünkü Alevi oyları nasıl olsa CHP için çantada kekliktir. Dersimliler de, dedelerini fare zehiriyle yokeden bürokrasiye nasıl olsa boyun eğmişlerdir.
CHP olsa olsa Şii şeriatçısı İran'a şirin görünür ki, ülkemizde "darbe yapıp İran'la ittifak kurmayı düşünen Kemalistler" gibi ilginç ve tuhaf canlı türleri bile yaşadığına göre, bunda da şaşılacak bir şey yoktur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA