Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Lig TV'den bayram armağanı

Her yıl milyonlarca sporseveri ekran başına toplayan Amerikan Futbolu'nun finali bu akşam Digitürk'teki Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Türkçe ve İngilizce dil seçeneğiyle ekrana gelecek "38. Super- Bowl" bu yıl Carolina Panthers-New England Patriots takımları arasında Houston Reliant Stadı'nda oynanacak. Türkiye saati ile 01.30'da başlayacak olan bu muhteşem maç öncesinde takımların finale gelene kadar oynadıkları karşılaşmaların özet programı olan "Road to SuperBowl" ise 23.45'de start alacak.

2001 yılında elde ettiği reytingle Amerikan Televizyon Tarihi'nin en fazla izlenen programı olan SuperBowl öncesinde Aerosmith ve Willie Nelson küçük birer konser verecek. Devre arasında ise Janet Jackson, Nelly ve Britney Spears'ın muhteşem şovlarını izleyeceğiz. Karşılaşmanın başlama vuruşu öncesinde ise Beyonce Loveles kendi yorumuyla Amerikan Milli Marşı'nı seslendirecek. Amerikan futboluyla ilgilenip ilgilenmemeniz önemli değil. Eğer Lig TV abonesiyseniz 4 buçuk saat sürecek bu müthiş şovu kaçırmamanızı öneririm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA