Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Yeni format, üç mesaj

SABAH'ın yeni formatına ilişkin gelen notlar şu ana kadar olumlu. Bir fikir paylaşımı amacıyla bunlardan üçünü aktarıyorum.
Özge Sağı: 'İnsan, yahu bu gazete daha önce niye bu dar formatta çıkmamış diye düşünüyor. Açıkçası bana bu haliyle Sabah daha sempatik geldi. Daha rahat okuyorum, sayfalara bakınca neyle ilgilenip neyle ilgilenmemem gerektiğini daha iyi anlıyorum. Sizi kutlarım.'
Murat Kaytaz: 'Bir çevre gönüllüsü olarak öncelikle, kâğıt sarfiyatını azaltan kararınız beni sevindirdi. Gerçekten de bu gazete ziyanlığı, her gün satılmayanlar dahil, beni çok endişelendiriyor.Hatta gazetenin parlak dış sayfalara bile bence ihtiyacı yok. Belki bu bile doğamızın katliamını yavaşlatır ve sizden katkı olur. Bencilce olacak ama gazeteyi daha severek okuyorum.'
Ataman Yiğiter: 'Yeni haliyle gazete bana iyi geldi. Puntoları sevdim, sayfaları daha berrak, ferah, rahat buldum. Ayrıca köşe yazılarının boyutunda azalma da sevindirici, çünkü benim gibi genç sayılan insanlar uzatılmış köşe yazılarını tamamen okumaya vakit bulamıyorlar. Şimdi daha okunur durumdalar. Yeni düzeni hazırlayan kişilere teşekkür ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA