Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Zor günlerin kahramanları

Sürecin en önemli ismi Aykut Kocaman'dır kuşkusuz. Bu kadar bilinmeyen ve kaosa rağmen, takımını korumayı başardı. Sahada da mümkün olduğunca dik tutuyor.
Elbette Fenerbahçe taraftarını, bu renklerin aşkını hissedenleri unutmak mümkün değil. İki günde 40 bin kadın, dizileri bırakıp o stada geliyorsa, "anlatılamaz"ın ne olduğunu herkes daha iyi anlıyor. Bu konuda Hıncal Uluç'un yazısını, okumayanlara tavsiye ederim. Biz yazsak "fanatik" derlerdi çünkü...
Ama işin bir de yönetim tarafı var. O hep eleştirdiğimiz yöneticiler arasında elini taşın altından kaldırmayanlar. Siz ekranlara çıkanları biliyorsunuz zaten. Ömer Temelli, Semih Özsoy, Yasemin Merçil gibi arkada kalan isimler de var. Turhan Şahin gibi kaosu tedavi edenler de.
Koltukların üstüne sponsor ismi yazmayı akıl ederek, tribünleri şirket ismiyle anıp, kulübe hiç yoktan büyük bir gelir yaratan Ömer Temelli'nin altını bir kez daha çizelim.
NOT: Övülen yöneticiler önceden bazı tepkiler ve kaprislerle karşılaşıyordu. Artık herkesin hakkını rahatca verebiliyoruz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA