Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Teşekkürler Türkiye…

SABAH Ankara'yı rutin gazeteciliğin dışında tutabilmek için uykusuz geceler, yoğun günler yaşıyoruz. Siz okurlarımızın karşısına daha interaktif bir gazete ile çıkmak için sürekli yeni projeler üzerinde çalışıyoruz.
Her yenilik yeni bir proje anlamına gelir. SABAH Ankara ekibi olarak her hafta yeni bir projeyi hayata geçirmenin de keyfini yaşıyoruz. Bu bağlamda çok kısa sürede Ankara'yı Türkiye ile buluşturan 'SABAH Başkent' ilavemizle başarılı bir çalışmaya imza atmanın haklı gururunu yaşadık.
Ankara'nın marka değerlerini tüm yurda taşırken SABAH Ankara'ya da 'SABAH Başkent' markasını kazandırmış olduk. Bu çalışmamızda bize destek verenlere ayrıca teşekkür ediyorum.
SABAH Başkent ilavemizde TURKUVAZ Medya'nın Başkent'teki yazar ve temsilcilerinin 'Ankara'yı anlattıkları köşe yazıları da olumlu dönüşüm alan editorial bir çalışma oldu.
Turkuvaz Medya Grubu'nun Ankara'daki güçlü isimlerinin buluştuğu bu özel çalışmamızda Yavuz Donat, Hasan Celal Güzel, Şaban Arslan, Okan Müderrisoğlu, Mehmet Çetingüleç, Emin Pazarcı, Nur Batur, Hüseyin Kocabıyık, Mehmet Akarca, Faruk Demirel, Murat Akgün'e, Turkuvaz Reklam Bölge Koordinatörü Umut Erel ve ekibine özel bir teşekkür borcum olduğunu belirtmek istiyorum.
SABAH Başkent 16 Kasım günü 'Teknolojide 1 Numarayız' manşeti ve özel haberleriyle editorial anlamda başarılı bir çalışma sergiledi.
Bir kaç gündür anonslar ile duyurduğumuz "SABAH Yazarlarının Gözüyle Başkent" yazı dizimiz de bugün sizlerle buluştu. Mehmet Barlas, Ahmet Örs, Nazlı Ilıcak, Hıncal Uluç ve Yavuz Donat yaşamlarında Ankara'nın yerini editörümüz Serpil Uygun Çiçek'e anlattı. Bu başarılı çalışma için Serpil Uygun Çiçek'e teşekkür ediyorum. Bu çalışmamızı keyifle okuyacaksınız.

***

Geride bıraktığımız hafta SABAH Ankara'daki manşetlerimiz 'En Çok Irak'a Mal Satıyoruz', 'Ulus'a Taksim Modeli', 'Çöp Arabasıyla Tombala Baskını', 'Soda Şişesine Kampüs Yasağı', 'Velilere Çöp Dersi', 'Lağım Çilesi', 'Bentderesi Böyle Olacak' gibi özel haberler oldu.
Yeniliklerden söz açılmışken, önümüzdeki günlerde yine, yeniden özel projelerle karşınızda olacağımızın müjdesini vermek istiyorum.
Yapılanların takdir görmesi, küçük bir teşekkür, elinize sağlık gibi cümlelerin hepsini kurguluyorum.
Yurdun dört bir yanından gelen bu cümleler için ne söylenir ki?
İyi ki varsınız… Teşekkürler Türkiye…
Sağlık, mutluluk dolu bir hafta diliyorum…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA