Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Geçen hafta da dolu dolu geçti

Bir haftayı daha özel haberler, diziler, röportajlar ve ortak çalışmalarla dolu dolu geçirdik...
Halkkart iddianamesi ile ilgili dizi, Kepez Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz 2. Bahar Turnuvası ve Moskova'da bizim de teşekkür plaketi aldığımız Türk Gecesi haftanın öne çıkan haberleri oldu...
Üç gün süren 'Halkkart gerçekleri' dizi yazısı 'Hoca'ya 22 yıl hapis isteniyor' manşetiyle Perşembe günü başladı ve haftanın en çok konulan işi oldu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TÜROFED'in birlikte organize ettiği Moskova çıkarması ile ilgili haber ise Pazar günü 'Rusya pazarında Akdeniz rüzgarı' başlığıyla Sabah Akdeniz'in manşetindeydi.
Rusya'dan Türkiye'ye en çok turist getiren tur operatörleri ile turizme katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür plaketlerinin verildiği bu önemli organizasyon, Antalya'nın turizmde hangi noktaya geldiğinin güzel bir göstergesi oldu bizim için...
Hele dönüş uçağında Rus turistlere çekilişle hediye edilen sürpriz tatillerin yarattığı coşkuya bizzat şahit olmak, bu güzellikleri tarihe not düşmek hepimizi mutlu etti...
Kepez Belediyesi'nin bu yıl ikinci kez düzenlediği Voleybol Bahar Turnuvası'nın açılışı da geçtiğimiz hafta yapıldı.
Valilik, Kepez Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Sabah Akdeniz'in destek verdiği bu önemli organizasyonu Cumartesi günü 'Kepez salonları renkleniyor' başlığıyla okuyucularımıza duyurduk.
Bugünden itibaren başlayacak maçların sonuçları ve en güzel fotoğraflar, yarından itibaren Sabah Akdeniz'de olacak...
Sabah Akdeniz'de geçen haftaya 'Patronların seçim zamanı' manşetiyle başladık.
Antalya, Burdur ve Isparta'da Mayıs ayında yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde son durum Pazartesi günü tüm ayrıntılarıyla bu haberde yer aldı.
Kepez Belediyesi'nin temelini attığı Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin haberi Salı günü 'Sinan'ın adına bu tesis yakışır' başlığıyla manşete çıktı.
Çarşamba günü ise Alanya'dan gelen özel bir haber vardı Sabah Akdeniz'in manşetinde...
Alanya Demirtaş'ta SİT alanı bölgede büfelerin istilasına Kaymakamlık tarafından 'dur' denmesine rağmen Demirtaş Belediyesi'nin göz yumması, 'Alanya sahili talan ediliyor' başlığıyla manşette yer aldı.
Antalya'da çekilen üç Rus filminin Rusya'da milyonlarca seyirciye ulaşmasını ise Cuma günü 'Beyaz perdeyle Rusya çıkarması' başlıklı manşetle okuyucularımıza duyurduk...
Yoğun bir haftayı bitirip, yine yoğun geçeceği belli olan bir haftaya başlıyoruz.
Tüm Sabah okurlarına mutlu, sağlıklı ve başarılı günler ve hep 'iyi haberler' diliyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA