Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bozmayın G.Saray'ı!

G.Saray ağır bunalımlar yaşıyor... Para yok, pul yok, huzur yok. Başkan ne yapacağını bilmiyor. Altmışından sonra hayatındaki en büyük idealine ulaşan Özhan Canaydın hayatının en zor ve en sıkıntılı günlerini yaşıyor. G.Saray seyircisi tepkisinde haklı olsa bile yeri ve zamanı çok yanlış. Bu tepkiyi testi kırılmadan önce göstermiş olsalardı çok iyi olurdu. Ama artık testi kırıldı. Testiyi tamir etmek kolay değil. Yeni oyuncu istiyorlar ama nasıl alınacak? Diyelim ki alındı, G.Saray'a gelecek en kötü oyuncu yılda 2 milyon euro istiyor. Hadi diyelim 2 milyon euroyu verdiniz, Kily Gonzalez tipinde bir oyuncu getirdiniz takımdaki dengeleri bozmaz mısınız?
Yeni oyuncu geldiğinde beklenen performansı ortaya koyamazsa diğer oyuncular bundan rahatsız olmazlar mı, kazan kaynamaz mı? Artık G.Saray'ı rahat bırakın. Yapılacak fazla bir şey yok. G.Saray bir imparatorluktu. Tıpkı Osmanlı İmparatorluğu gibi. Osmanlı'nın Viyana kapılarına dayandığı gibi G.Saray da Kopenhag'da Avrupa'nın en büyüğü oldu. Ama şimdi durum farklı. G.Saray artık büyük değil. Tekrar büyük olmak istiyorsa en az 5-10 seneye ihtiyacı var. Bu 5-10 senelik dönemi Canaydın ve ekibi geçirebilirler mi? Hiç sanmıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA