Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Schuster utansın

Bir takım düşünün, milyonlarca euroya kurulmuş. Sezon başından beri amatörce ve komik goller yiyor ve yemeye devam ediyor. Yine bir takım düşünün, oyuncular teker teker sakatlanıyor. Adeta adaleler çatır çatır atıyor. Ve bu arada Beşiktaş için büyük umutlarla girilen sezon da yavaş yavaş eriyor. Tüm bunların sorumlusu kendini üstün insan zanneden Bernd Schuster'dir.
Önce Beşiktaş'ın yediği gollere bakalım...
Konyalı Grajciar topu alıyor, 60 metre sürüyor, vuruyor ve gol oluyor. Böyle golü ancak alt düzey liglerde görebilirsiniz. Adamı karşılayan yok, kovalayan yok, kademe yok. Daha doğrusu Beşiktaş takımı böyle bir kontratakta yakalandığında ne yapacağını hiç bilmiyor. Gelelim Konya'nın ikinci golüne... Defansın arkasına uzun bir ortayı Konyalı Hakan kontrol ediyor. Bakıyor, ortaya çıkartıyor, yine aynı Grajciar yanlış ayakla vurmasına rağmen yine golü yapıyor. Adeta Konya son 15 dakikaya kadar iki defa gelip iki gol buluyor.
Beşiktaş'ta ise herkes büyük bir düşüş içinde. Holosko gol atmasına rağmen çok top ezdi. Beşiktaş'ın yegane dar alan futbolcularından biri olan Tabata ne yaptığını bilmiyor. Hilbert sağdan geliyor, İbrahim Üzülmez soldan geliyor. Zaman zaman da iyi geliyorlar ama verdikleri paslar sonuçsuz. Quaresma'nın bireysel yeteneği çok fazla. Ama yine sakatlandı. Nerede o eski Aurelio, nerede o eski Ernst. Ofansif yönleri hiç kalmamış. Dün gece de takım savunmalarında katkıları çok eksik kaldı.
Sonuçta Beşiktaş, ligin en mütevazı takımlarından birine puan kaybetti. Aslında ikinci yarının hemen başındaki pozisyonlardan yararlansalar maçı kazanabilirlerdi. Ama kazansalar bile yukarıda sıraladığımız şeyler fazla değişmeyecekti. Zira Beşiktaş futbol oynamıyor ve camiada bıçak kemiğe dayandı.

ÖZKAHYA ÇOK BAŞARILIYDI
Ziya Doğan hocaya çok üzüldüm. Takımı gol atıyor, sevinemiyor, şöyle göğsünü gere gere ayağa kalkıp oyuncularına taktik veremiyor. Ama bildiğimiz bir şey var, Beşiktaş'ta fırtına çok yakın gibi. Hakem Halis Özkahya çok ama çok başarılıydı. Bazı ufak tefek hatalar dışında soğukkanlı bir maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA