Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Otomobil tutkunlarına yılbaşı hediyesi

Eğer arkadaşınız bir otomobil tutkunusya, onu mutlu edecek hediyeler alabilirsiniz. Birçok otomobil markasının, cep telefonundan ayakkabıya, gözlükten saate sayısız aksesuvarları bulunuyor

Siz de benim gibi her şeyi son ana bırakanlardansanız, arkadaşlarınıza henüz yılbaşı hediyesi almadınız demektir. Telaş yapmayın. Hediye satın almak için az da olsa vaktiniz var. Yeter ki işin en zor kısmı yani hediye seçme işini atlatın. Hadi işinizi kolaylaştıralım. Eğer arkadaşınız bir otomobil tutkunuysa işiniz kolay. Bu konuda bazı tüyolarımız var.
Paranız varsa ona rüyalarını süsleyen bir Ferrari otomobil hediye edin. Şaka bir yana arkadaşınızı Ferrari logolu bir şapka, bir tişört, telefon kılıfı ya da 1:10 ölçek maket otomobil hediye ederek mutlu edebilirsiniz. Ayrıca Ferrari marka parfüm, saat, kulaklık, dizüstü bilgisayar gibi seçenekler de var.
Hediyeler bunlarla sınırlı değil. Arkadaşınızın çalışırken bile kendini Ferrari'nin direksiyonunda hissedeceği bir makam koltuğu da alabilirsiniz.

ÖZEL ÜRETİM AKSESUVARLAR
Porsche sadece spor otomobilleriyle değil özel üretim aksesuvarlarıyla da biliniyor. Arkadaşınız için Porsche Design ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. Hem erkek hem de kadınlar için özel olarak hazırlanmış kolleksiyonda, gözlük, kulaklık, saat, egzos görünümlü ses sistemi, çanta, cüzdan, valiz, ayakkabı, deri mont, tükenmez kalem ve cep telefonu gibi aksesuvarlar bulunuyor.
Biraz pahalı ama Rolls-Royce markalı özel valiz seti, dikkat çekici bir hediye. Altı parçalık valiz setinin fiyatı 46 bin dolar. Sette, iki büyük ve tekerlekli bavul ile üç el çantası ve bir elbise çantası bulunuyor. Karbon fiberden üretilen çantalar, deri ile kaplanmış.

OLTA TAKIMI YA DA KAYAK SETİ
Arkadaşınızın balık tutmaya ilgisi varsa, Bentley'in SUV modeli Bentayga için üretilen olta takımı iyi bir seçenek olabilir. Ahşap ve deri malzemeden, tamamen el işçiliği ile üretilen olta setini Mulliner tasarladı. Setin içinde ise çeşitli misinalar, olta kamışı, olta iğneleri gibi malzemeler bulunuyor.
Son dönemde açtığı butiklerle dikkat çeken lüks otomobil markası Bugatti de zengin bir koleksiyona sahip. Bugatti'nin koleksiyonunda çeşitli süs eşyaları, kadın çantaları, golf takımları, kayak malzemeleri ve çocuklar için akülü otomobiller bulunuyor.
Lüks otomobil markaları Audi, BMW ve Mercedes-Benz'in de birçok aksesuvarı bulunuyor. İnternetten ya da showroom'dan satın alınabilen bu aksesuvarlar arasında arkadaşınızı mutlu edecek bir hediye mutlaka vardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA