Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

'Ben de varım' diyor

Son üç maçını kazanıp 'Bu işte bende varım' diyen Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında dörtte dört yapmak istiyordu ve bu tempoda başladı maça.
Önce karşı karşıya pozisyonu kaçıran Baros, daha sonra Serkan'ın bindirip mükemmel ortasına yaptığı koşuyu şık bir kafayla tamamlayınca 1-0 öne geçti Galatasaray.
Hemen ardından penaltı geldi. Sarı-kırmızılılar skoru ikileyip rahatladı ve özgüven kazandı.
Belediye'nin maç öncesi hesapları zaten art arda gelen bu iki golle bozuldu. Daha sonra yine Baros'un süper golü ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı sarı-kırmızılılar... Sanırım uzun bir süre sonra Galatasaray taraftarı devre arasını rahat ve mutlu geçirdi.
İkinci yarıda Belediye kaybedeceği bir şey olmadığı için risk aldı. Bunun karşılığında Galatasaray uzun süre pozisyona girmekte zorlandı. Baros sakatlanıp çıkınca Pino, Aydın ve henüz form tutmadığı için Misimoviç beklentinin altında pozisyona girdi.

SERVET VE AYHAN ÇIKIŞTA
Galatasaray takımının savunması her geçen hafta gelişirken hücumda tek başına kalan Milan Baros'un olağanüstü çabası net galibiyet için yeterli oldu.
Servet Çetin son üç maçtır inanılmaz oynuyor, hata payını da azalttı. Galatasaray takımının en iyi oyuncuları Baros ve son haftalarda müthiş form sıçramasını gösteren Ayhan'dı. Ayhan artık gerçek bir lider gibi oynuyor, canını dişine takıyor.
Belediye takımı ile ilgili çok şey söyleyemeyiz. Çünkü maça bir anda 2-0 yenik başladılar. Ancak devre arasında toparlanabildiler.
Galatasaray takımı ise hala tamamen toparlanmış değil. Misimoviç form tutmuş olsa, Elano daha hazır olsa Galatasaray inanılmaz pozisyonlar bulabilir. Pino ile Aydın yetenekliler ama büyük takım oyuncuları değiller. Kulübede ve tribünde oturan inanılmaz oyuncuları var. Bu isimler kadroya girsin, iddia ediyorum Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımı olur, puan cetvelinde gerçek yerini bulur.
Hakem Bülent Yıldırım'a maçta fazla bir iş düşmedi ve temiz bir yönetim sergiledi. Servet'in elle oynadığı pozisyonu ise yardımcısı görmediği için atladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA