Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Tarihi imza

NOBRE transferi uzun bir süreçten sonra nihayet tamamlandı. Açıklanan rakam daha önce burada yazdığım şekilde oldu. Nobre bir sezonda aldığı ücreti üçe katlayarak bu alanda hem dünya hem Beşiktaş futbol tarihine altın harflerle geçen ilk oyuncu oldu. Elbette ödenecek bu rakamı yalnızca futbolcunun alacağı olarak düşünmek büyük bir saflık olur. Beşiktaş kendi oyuncusuna hem menajerlik hem de bonservis bedeli ödeyen kulüp olarak bir ilki gerçekleştirdi. Bu rakam yaklaşık olarak 2.5 milyon Euro. Açıklanan rakamları ve ödeme şeklini gözden geçirirseniz, bunu çok açık bir şekilde görürüsünüz.
Ben aslında bu bedelin neyin karşılığında ödendiğini çok merak ediyorum. Şampiyonluk coşkusu ve kalabalığı içerisinde gözden kaçırılmaya çalışılarak neyin üstü kapatılmaya çalışılıyor, anlayabilmiş değilim. Bu kadar büyük bir kulübün, bu tür mukavele hileleri yerine çıkıp "Evet ben bu bedeli ödedim" demesi daha doğru olmaz mı? Yönetim neden çekiniyor? Eleştiriden mi; yoksa yapılanın gerçekten ciddi bir hata olduğunun bilinmesi ve bunun utancından mı...

ESKİ TAS ESKİ HAMAM
Yoksa daha da vahimi hiçbirinden mi? Herkesin gözüne soka soka "Ben yaparım. Bugüne kadar olduğu gibi yanıma da kar kalır" mantığından mı... Bu olaydan sonra şimdi dönüp şampiyonluk dışında "Beşiktaş'ta değişen ne var?" diye derinlemesine düşündüğümüzde, gördüğümüz ne yazık ki koca bir hiçten başka bir şey değil. Eski tas eski hamam, geçmiş sistem aynen devam.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA