Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"Seda, Saba, Gülgun türban takacak"

Bu sözlerin sahibi, "Mehmet Ali Ağca'nın nişanlısı" olarak tanınan, ancak daha sonra bunun Ağca ile cezaevinde röportaj yapabilmek için "uydurulmuş" düzmece bir nişan olduğunu açıklayan türbanlı gazeteci Rabia Kazan... Geçen hafta Oray Eğin'in sunduğu "Ya Şimdi Ya Hiç" programında "Öteki" adlı romanın yazarı Ece Vahapoğlu'na canlı yayında baş örtüsü taktıran Kazan, bu kez de Kanal T'de Gülgun Feyman'ın sunduğu "Baba Haber Bülteni"ne telefon bağlantısı ile katılarak, iddialı açıklamalar yaptı. Herkesin bir gün türbanlı olacağını söyleyen Kazan, "Seda Sayan ve Saba Tümer de, hatta siz de türban takacaksınız" dedi. Şimdilerde bir İtalyan ile evli olan ve "Licursi" soyadını kullanan Rabia Kazan, programda ayrıca şu ilginç iddia ve açıklamalarda da bulundu:
"Türkiye, İran'daki gibi türbanlı anchorwoman'lar, türbanlı diziler, türbanlı spor muhabirleri ile göz kamaştırabilir."
"TV'de kalıcı olmak için ünlüler kapanabilir."
"Seda Sayan Sabahın Hayrı'nı, Saba Tümer Gecenin Nuru'nu, şallarla ve yarım türbanla sunabilir. Hatta siz de... Sayın Feyman, tesettüre girmek zorunda kalacaksınız."
"Dişçiniz, eczacınız, 40 yıllık Ermeni komşunuz bile birden başörtülü çıkabilir karşınıza..." Tesettür giyim firmaları fırsatı kaçırmamalı. Acilen Rabia Kazan'a sponsor olmalı. Böyle "reklam fırsatı" kaçar mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA