Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"Feys"in kadar ünlüsün!

Eskiden sinema ve tiyatro oyuncuları "gişelerine", ses sanatçıları ise gazinoda doldurdukları "masalarına" göre değerlendirilirdi. Ne kadar ilgi gördükleri, sevildikleri bu kriterlere göre hesaplanırdı. Ama internetin icadıyla her şey değişti. Şimdi facebook'ta kaç hayranı var, onun için kaç sayfa açılmış, ona bakıyorlar. Bana sorarsanız adı üzerinde "sanal alem" kesin bir ölçü değil ama yine de merak eden varsa, ünlü oyuncuların "facebook gişeleri" aşağıda:
1- BEREN SAAT: 230 bin üyesi var. Adına 365 sayfa açılmış. Özellikle "Aşk-ı Memnu"daki veda sahnesinden sonra bir ayda 200 bin hayran toplamış.
2- TUBA BÜYÜKÜSTÜN: 225 bin fan sayısıyla ikinci sırada. Adına açılan toplam 59 sayfa var. Tuba'nın, Araplar'dan gelen büyük kitlesi, sayfaların yarısına yakınını oluşturuyor.
3- HAZAL KAYA: 224 bin hayran sayısıyla üçüncülüğü yakalayan Hazal Kaya'nın toplam 82 sayfası bulunmakta.
4- BİNNUR KAYA: "Abiye" nin hayran sayısı 151 bine ulaştı. Ama sadece 11 sayfası var.
5- NECATİ ŞAŞMAZ: Kurtlar Vadisi serisinin "Polat"ı Necati Şaşmaz 137 bin fan sayısıyla ulaşmış. Hayranları Necati Şaşmaz adına açılan 62 sayfada sevgilerini dile getiriyor.
6- KENAN İMİRZALIOĞLU: "Ezel"le fırtınalar estiren Kenan İmirzalıoğlu yarışta 132 bin fan sayısıyla biraz gerilerde yer alıyor. Kenan'ın adına açılan 21 sayfa bulunuyor.
7- KIVANÇ TATLITUĞ: "Behlül" 117 bin hayranıyla listede yedinci sırada. Açılan 87 sayfada Arap hayranların sayısı hiç de azımsanacak gibi değil.
8- SONGÜL ÖDEN: Ortadoğu'da da yıldız haline gelen Songül Öden'in 71 bin hayranı ve 9 sayfası bulunuyor.
9- SARP APAK: Sempatik oyuncu Sarp Apak facebook'ta 69 bin hayrana ve 67 sayfaya sahip.
10- DAĞHAN KÜLEGEÇ: 65 bin hayranı açtıkları 34 sayfada onun "Kavak Yelleri"ne dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA