Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En gizli moda

Her gün sayısız tanıtım, lansman, defile daveti için elektronik posta alıyorum. Bunlar içinde biri vardı ki ağzımı bir karış açık bıraktı. Gizlimoda diye bir organizasyondan geliyordu. Meğer pek çok üyesi varmış.
Mesajın başında "Tebrikler yuksel.aytug@sabah. com.tr Gizlimoda Party VIP davetli listesine adın eklendi" ibaresi vardı. Merak edip okudum. Şöyle yazıyordu:
"Açılışa hazır mısın? İç giyimde yeni bir devir G.....'da başlıyor! Her gün farklı bir iç giyim, her gün farklı bir keyif bulacağınız Gizlimoda, daha önce hiç yapılmamış bir parti ile açılıyor. Türkiye'nin en seçkin mekanlarından G..... Music Lounge'da gerçekleşecek olan, yalnızca bayan Gizlimoda üyelerinin ücretsiz katılabildiği partide üst veya alt iç çamaşırı giymeden gelenlere iç çamaşırı hediye ediliyor! Bayan DJ Lestad ve sürpriz DJ'ler eşliğinde yapılacak partide Gizlimoda Dans Grubu da gece boyu performans gösterecek. Partide kurulacak olan özel kabinde Gizlimoda kızlarının kontrolü sonrası üst veya alt iç çamaşırı giymeden gelenlere uygun bedende iç çamaşırları derhal hediye ediliyor. Saatler 24.00'ü gösterdiğinde ise Gizlimoda tüm Türkiye'de yayına açılıyor ve partinin sürprizleri sabaha kadar sürüyor!"
Mesajda partinin kadınlara ücretsiz olduğu, erkeklerin ise yanlarında bir hanım olması koşuluyla 20 lira ödeyerek içeri girebilecekleri belirtiliyor.
Aman ki ne aman... Şu 'buluşa' bakar mısınız? Partiye gelirken içime ne giyeceğim diye düşünme, orası bizden... Sadece bizim kızlar kabinde sizi yoklayacak, o kadar...
NOT: İzdihama yol açmamak için partini yerini, tarihini ve saatini yazmadım. Meraklısı nasıl olsa bulur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA