Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kazanan Şehrazat oldu

Star Akademi'nin ızdıraplı yolculuğu nihayet sona erdi. Programın en büyük handikapının ilk Akademi ile karşılaştırılmak olduğunu yazmıştım.
Star Akademi, öncelikle atv'deki Akademi Türkiye'ye yenildi. Gözler yeni Barış'ı, Özgür'ü boşuna aradı. Mevcut yarışmacılar donuk jüri tarafından yeterince parlatılamadı. Rengi olan yarışmacıların (Kaan, Elyane, Elif) kendilerini göstermesine fırsat verilmedi. Böyle olunca da tıpkı Akademi Türkiye'nin Kanal 1'deki ikinci denemesi gibi, Star'daki üçüncü deneme de başarısızlıkla sonuçlandı.
Birinci olan Giray da, ikinci Burak da, üçüncülüğü elde eden Sare de yetenekli gençler. Ama 'Türkiye'nin yeni yıldızı' olmaktan henüz çok uzaklar.
2 yıl sonra bu yarışmadan akıllarda kalacak tek ismin Mekiye olacağına inanıyorum.
Burak'ın geçen hafta elenmesi gerekirken prodüksiyonun 'bayram affı' itelemesiyle finale taşınması ise en masum ifade ile 'haksız rekabet' doğurdu.
Ancak finalin kesin bir galibi vardı: Şehrazat... Ünlü besteci ve söz yazarının, finale özel hazırladığı 'Atıyosun' adlı şarkı, pop dünyasının ünlüleri tarafından kapışılacağa benziyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA