Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rock'çı Adnan Hoca

Adnan Hoca'nın (Adnan Oktar) gece sohbetlerinden birine internette rastladım. Yerel televizyon kanallarından birinde, etrafında ona sorular soran güzel hanımlarla birlikte program yapıyordu. Bir ara fonda çalan şarkıyı fark etti. "Durun bakayım, açın şunun sesini" dedi, açtılar. Çalan, Joe Cocker'ın 'Unchain My Heart' şarkısıydı.
Hoca şarkıyla birlikte adeta kendinden geçti. Sağ elini yumruk yapıp ritme uygun olarak havada sallamaya başladı. Bir yandan da oturduğu yerde ufaktan dans figürleri sergiliyordu. Sonra bu tür müziklere ilgisini şu sözlerle ifade etti: "Yahu kardeşim, bunların modası nasıl geçiyor ben anlamıyorum. Şahane şarkı. Alcadrasia'nın nasıl modası geçer? Bir daha çalmıyorlar ya! Mesela Yeke Yeke... Şahane, klasik parçalar bunlar. Unutulmaması lazım..."

ŞARKI DA PATLATTI
Bu arada stüdyoda bulunan ful makyaj hanımlardan biri araya girip "Hocam cennette Allah size şarkıların en güzelini dinlemeyi nasip eder inşallah!" temennisinde bulununca, diğerleri de topluca "İnnşallahhh" dedi.
Derken hocamız iyice aşka gelip bir şarkı patlattı: "Şarkılaaaar seni söyleeer, dillerde nağme adıııın..." Fakat şarkının sözlerinde kendince düzeltmeler yapmayı da ihmal etmedi. Örneğin, "Huysuz ve tatlı kadın" kısmını, "Huylu ve güzel kadın" diye değiştirdi. Ve bu anlar, din ve ahlak temalı programlar arasındaki 'ayrıcalıklı' yerini alıp 'unutulmazlar' arasına giriverdi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA