Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Cik'lerken dikkat!

TWITTER bazı eski şöhretleri yeniden küllerinden yarattı.
Sansasyonel tweet'ler onlara pek çok takipçi kazandırıp paslanmaya yüz tutan şöhretlerini cilaladı. Ama tersi bir durum da var. Bazı şöhretler, 'cik'leyeyim derken, ağızlarındaki peynir parçasını düşürüyorlar.
Tamam, fazla edebi oldu. Açayım:
Bilindiği üzere Twitter'da yazılanlar anlık bir refleksin ürünü. Bir durum karşısında içinizden o anda gelenleri hemen kelimelere döküyorsunuz. Ayrıca kelime kısıtlaması olduğu için bazen kendinizi doğru ifade etme şansınız da olmuyor. Durum böyle olunca, filtre edilmemiş bu 'cik'lemeler ünlülerin başına dert olabiliyor.
Şu anda ünlülerin halkla ilişkiler faaliyetlerini yürüten ajanslar ve menajerleri onların Twitter bağımlılığından son derece şikayetçiler.
Akıllarına geleni, akıllarına estiği gibi yazıp çizmeleri profesyonellerin en büyük kabusu. Zira onlar imaj, tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyetlerini dakika dakika planlamak, ince eleyip sık dokumak istiyorlar.
Ama sorumlu oldukları ünlü kişi, Twitter'da yazdığı bir tek cümle ile o güne kadar halkla ilişkilercilerin binbir zahmetle üst üste koydukları tüm tuğlaları yerle bir edebiliyor.
Sözün özü; ünlüler sadece canlı yayınlarda konuşurken değil, Twitter'da 'cik'lerken de dikkatli olmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA