Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben Dövmem Eşim Döver

Yaz ekranının en neşeli yarışmalarından biri de Ben Bilmem Eşim Bilir... Kanal D izleyicilerinin giderek daha büyük bir tutkuyla bağlandığı yarışma, eşlerin birbirlerini ne kadar tanıdıklarını test ediyor. Yapımın ilgi görmesinin nedenlerinden biri de sunucu İlker Ayrık'ın sıcak, dinamik ve esprili sunumu.
Ama gelin görün ki, ülkemizde karıkoca ilişkileri ekranda gördüğümüz kadar keyifli değil. Aile mahkemeleri boşanma davalarına boğulmuş durumda. Gün geçmiyor ki, evli çiftler arasında yaralanma ya da ölümle sonuçlanan bir aile anlaşmazlığı manşetlere çıkmasın. Aslında yarışma, 'günümüz gerçeklerine' bire bir bağlı kalsa, içerik değiştirmek zorunda kalacak. Örneğin sorular, 'Karınızı kaç yumrukta bayıltırsınız?' ya da 'Kocanızın fırlattığı bıçakların kaç tanesinden kurtulursunuz?' şeklinde değişecek. Abartıyor muyum?
Hayır...
Amacım kadına uygulanan şiddeti karikatürize etmek mi?
Asla...
Peki keyifle izlediğimiz Ben Bilmem Eşim Bilir'in finalinde büyük ödül olan otomobili nasıl veriyorlar?
Ön tampondan bir çift, arka tampondan diğer çift çekmeye başlıyor. Kim otomobili kendi tarafına çekerse, sahibi oluyor. Yani? Sonucu yine 'kaba kuvvet' belirliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA