Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Emine şimdi Ün'lendi

Emine Ün'ü severim.
Bana çok doğal gelir. Hani 'içi dışı bir insan' derler ya, öylelerindendir. Ancak bu 'doğallığı' Emine'nin başına dert açtı. Çıkaracağı albüm öncesi Saba Tümer'in programında eline mikrofonu alıp çıplak sesle şarkı söylemeye kalkışınca, ekranda 'ikinci bir Seray Sever vakasına' sebep oldu.
Gün boyunca sanal âlemde Emine'yi ti'ye alan mesajlar, yorumlar döndü, durdu...
Emine o gün rahatsız olabilir. Orkestradan ton almadan, enstrümanla eşlik edilmeden şarkı söylenmeyeceğini bilmeyebilir. Hatta sesinin şimdilik 'canlı performans' için yeterli olmadığından habersiz olabilir. Aklına ilk gelen şarkının, ses hacmini aşabileceğini de öngöremeyebilir ama dedim ya, 'doğallık' onun doğasında var. İçinden programda bir şarkı söylemek gelmiş ve söylemiş... Asıl önemsenmesi gereken, Emine'nin detone olması değil, sanal âlemde ünlülere 'çakmak', onlarla alay etmek, laf sokmak için teyakkuz durumunda bekleyen bunca kişinin bulunması...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA