Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

FOX'un nokta atışları

Eğer televizyon kanallarının başarısı, ekrana sürdükleri dizi miktarının, tutan dizi adedine bölünmesiyle ölçülseydi, kuşkusuz en başarılı kanalın FOX olduğu ortaya çıkardı. Bakıyorum da müthiş 'nokta atışları' yapıyorlar. Ekrana çok az dizi sürüyorlar ama tutturuyorlar. Diğerleri gibi, televizyonculuğun en masraflı yöntemi olan 'Ya tutarsa' taktiğini uygulamıyorlar. Böylece hem reyting başarısı elde ediyorlar, hem de kanallarına prestij kazandırıyorlar.
Lale Devri tek başına bir mucize. İki sezondur kanalı zirveye taşımaya devam ediyor. Yer Gök Aşk ve Deniz Yıldızı da öyle. Bu yılın yenilerinden Harem'in mayası iyice tuttu. Yeni doktor dizisi Merhaba Hayat'ı her hafta ilgiyle izliyorum. Sanırım, televizyon izleyicisi de keşfettikçe sevecek. Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi şimdilik bıçak sırtında görünmesine rağmen, buram buram özen kokuyor. Eğer kanal bu dizinin arkasında durmaya devam ederse, karşılığını görecek gibi. Diğerleri Kalaşnikof'la serçe vurmaya çabalarken, FOX okla geyik indiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA