Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yerim dar

3 Adam'a gençlerin ilgisi her geçen gün biraz daha artıyor. Cumartesi akşamı Türk televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Stüdyo, izleyicilerle öyle bir dolmuştu ki, Eser Yenenler'in anons etiği konuk Mustafa Topaloğlu, stüdyonun kapısındaki izdiham nedeniyle az daha içeri giremeyecekti.
Girişteki merdivenlere oturan konuklar, birer birer kalkıp ünlü türkücüye yol verdiler de, konuk sağ salim masaya ulaşabildi. Belli ki 3 Adam artık bu stüdyoya sığmıyor. Ya Eser ile İbrahim acilen kilo verip izleyicilere yer açacak ya da program bir spor salonundan ya da stadyumdan sunulacak!

GEREK VAR MI?
Bu arada programdaki 'Acun etkisi' her hafta biraz daha belirginleşiyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye biter bitmez Eser Yenenler o haftanın en flaş yarışmacısını yanına alıp 3 Adam'ı başlatıyor.
Hem Eser'i, hem de muhteşem doberman köpeği iki programda birden art arda izleyince; Yetenek Sizsiniz'in ne zaman bittiğini, 3 Adam'ın ne zaman başladığını fark edemedim doğrusu...
Program konuklarının sürekli Acun'un yarışmalarında parlayanlardan oluşması ise çocukların başarısını iyice 'gölgelemeye' başladı. Bu durum sanki Acun olmasa bizim gençler hiçbir işe yaramayacaklarmış gibi yanlış bir algıya sebep oluyor. Acun'un, gençlerin elinden tutması, omuz vermesi güzel ama her şeyin fazlası da zarar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA