Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çarkıfelek hakkında skandal iddia!

Çarkıfelek sunucusu Mehmet Ali Erbil ile sevgilisi olduğu iddia edilen program hostesi Zeynep Ece arasındaki aşk ilişkisi, son dönemde magazin medyasını bir hayli meşgul etmişti. Özellikle Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programı, özel haberleriyle bu aşkın ortaya çıkmasında etkin bir rol oynamıştı.
Bilindiği üzere, beklenmedik şekilde programın eski hostesi Tuğçe Dural gönderilmiş, yerine Zeynep Ece getirilmişti. Okurumuz Necati Ak ise bu konudaki bir başka iddiayı gündeme taşımış. Özellikle belirtmek isterim ki, bu bir okur 'iddiasıdır' ve muhataplarının söz hakkı için sütunlarımız sonuna kadar açıktır. İşte o iddia:
"Çarkıfelek'te büyük skandal!.. Lütfen 3 Temmuz 2015'teki Çarkıfelek'i izleyin. Mehmet Ali Erbil, şu an adı aşk dedikodularına karışan hostesi, onun ev arkadaşını ve Mehmet Ali'nin yeğeni sayılan Erdi diye bir çocuğu; sanki kuradan çıkmış gibi tamamen herkesi kandırarak ve orada bekleyen insanların hakkını yiyerek yarışmaya sokuyor. Orada ilk kez tanışmış gibi yapıyor. Halbuki zaten sevgililer. Buradaki amaç, zaten 2.5 aydır aşk yaşadıkları Zeynep Ece ile sanki tesadüfen yarışmada tanışmış ve oradan sonra hostes yapmaya karar vermiş gibi yapıp mevcut hostes Tuğçe'yi işten atmak için bir kulp uydurmak... Üstelik 37'nci dakikada Büşra adlı diğer yarışmacı, Zeynep Ece ile ev arkadaşı olduğunu ağzından kaçırıyor.
Hem sırasını bekleyen birçok yarışmacı buna isyan etti, hem de bir hostes işinden oldu ama her şey örtbas edildi. Star TV, Mehmet Ali'nin çiftliği midir acaba?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA