Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gardırop savaşları

Yukarıdaki başlık, ekrandaki moda programlarından birinin adı. FOX'ta yayınlanıyor. İşleri 'gardırop doldurmak' olan ve bu konuda iddia taşıyan hanımlar yarışıyor. Sonunda da üç kişilik bir jürinin önünde kendilerini beğendirmek için ter döküyorlar. Ama asıl gardırop savaşına haber bültenlerinde rastladım. Şanlıurfa'da 500 liralık ev kirasını ödeyemeyince evinden atılan adam, hurdadan bulduğu gardıroba beş kişilik ailesini sığdırmış.
Dolabın altına da dört teker takmış, neresi uygunsa orada yatıp kalkmaya başlamış. Yani 'Gardırop Savaşları'ndaki hanım kızlarımızın ayakkabılarını bile sığdıramayacakları gardırobun içinde şimdi beş kişilik bir aile yaşıyor.
Manzaranın karşısında, Kemal Sunal'ın ünlü 'Dönme Dolap' filmi bile kifayetsiz kalır. Bir tarafta dolabını doldurmak için AVM'lerde dört dönenler, bir tarafta dolap beygirine dönen çaresiz babalar...
İyi ki Türkiye'de bu işi yapıyorum. Zira gazetecilik ve yazarlık için bundan daha bereketli(!) bir ülke daha olamaz. Her gün versinler iki tam sayfa, sonuna kadar doldurmazsam adam değilim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA