Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ayakkabı hırsızları

Hırsızlığın iyisi kötüsü olmaz. Hepsi birbirinden acımasız, birbirinden utanç vericidir. Ama zaman zaman haber bültenlerine konu olan, apartmanlarda kapı önlerindeki ayakkabılara dadanan hırsız haberlerine diğerleri kadar çok kızmıyorum.
Tabii ki suçu övecek, masum gösterecek değilim ama şu apartmanlarda kapı önlerine bırakılan ayakkabılardan son derece rahatsızım. Yarattığı görüntü kirliliğinin yanı sıra burunlara da hitap eden(!) bu rezilliğin son bulması için adeta hırsızlardan medet umar hale gelmek ne kadar da acı verici.
Güzel kardeşlerim, apartman yaşantısı 'medeniyet' demek. Ortak alanların temiz ve düzenli kullanılması da bu çağdaşlığın ilk göstergesi.
Ayakkabı dolabı alacak paranız yoksa, marketlerde boşa çıkan plastik sepetlerden iki tane alıp hole koymayı da mı akıl edemiyorsunuz?
Hadi onu da geçtim, bir portakal sandığının içine kağıt serip ayakkabıları içeri almak da mı gelmiyor içinizden?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA