Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor’ın yenileri ne yapar?

Yeni 'Survivor'ın yarışmacıları şimdiden telaffuz edilmeye başlandı bile. Geçen hafta iki isim öne çıktı. Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ve genç popçu Aleyna Tilki.
Acun, kadroya Yılmaz Vural'ı çağırdığına göre 'Survivor'ın küme düşmesinden endişe ediyor demektir. Malum, Yılmaz Hoca dibe çöken takımların can simididir. Şaka bir yana, eğer kabul ederse Yılmaz Vural'ın esprili kişiliği ve teatral yeteneğiyle 'Survivor'a büyük renk katacağına inanıyorum. Ayrıca mensubu olacağı 'Ünlüler Takımı'nı taktik zekasıyla muhteşem yönetir diye düşünüyorum.
Ancak Aleyna Tilki konusunda tereddüdüm var. Zaten harika bir ivme yakalamıştı. Şu sıralar konserden konsere koştuğunu da biliyorum. Oysa 'Survivor', ününü yitirmeye yüz tutmuş, bu yarışmayı küllerinden doğmak için fırsat olarak görenlerin adresi. Eğer Aleyna, kendini doğru ifade etme konusunda mecra arıyorsa, bunu müziğiyle yapmalı. Çünkü silah olarak gördüğü 'Survivor', şiddetli bir şekilde geri de tepebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA