Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aşk-ı hüsran

tv8'in ekranlarındaki tek dizisi 'Aşk-ı Roman'ın ilk bölümünün ardından bu sütunlarda diziyi kıyasıya eleştirmiştim. İsimlerini Show TV'nin izdivaç programı 'Evleneceksen Gel' ile duyuran Solmaz Çiroz ve Kaan Güvenilir'in başrolünde yer almalarını ise konservatuvarlarda yıllarca dirsek çürüten profesyonel oyunculara haksızlık olduğunu savunmuş, yazıyı 'tv8'in dizi diyetini bu yapımla bozmasına değer miydi?' diye bağlamıştım. Reytingleri giderek düşen diziye daha sonra bir başka izdivaç programı yıldızı(!) Hanife Gürdal da dahil edilmişti. Ama yeni kurtarıcı da fayda getirmedi ve seyirci diziyi tümden reddedince, final kararı alındı.
Keşke tv8'in imajı yara almadan bu durum öngörülebilseydi. Bana göre tv8'in tüm gün reytinglerini yükseltebilmesi için dizi maceralarına değil, kanalın imajına uygun formatlara ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA