Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tam bize göre

FOX'un yeni bir müzik yarışması projesi var. Orijinal adı 'The Final Four'.
Önümüzdeki yıl ekranlara gelmesi bekleniyor.
Yarışmanın ilginç bir içeriği var. 'The Final Four', sezon açılışını 'süper star' kalitesinde dört finalist ile yapacak. Üç kişilik bir müzik jürisi tarafından yarışma ekrana gelmeden önce seçilecek olan bu finalistler, VIP standardında bir yaşama başlayacak ve yerlerini almak isteyen umut dolu yarışmacılara karşı koltuk mücadelesi verecekler. Her bölümde finalistlerden birinin yerini çalıp son dört finalist arasına girmeye çalışacak olan yarışmacıların sadece sesleri değil, kişilikleri de bu yarışmada büyük rol oynayacak.
Yarışmacılar, onlara sunulan hayatları hazmedebilecekler mi? Egolarına ve birbirlerine yenilmeden, çatışmalar içinde kendilerini doğru ifade edip izleyenlerin kalbini kazanabilecek ve koltuklarını koruyabilecekler mi? Bunlar, finale uzanan yolun kriterleri olacak.
Bizim şov dünyamız neredeyse tamamen 'ayak kaydırma' üzerine kurulduğu ve şarkıcıların performanslarından ziyade birbirleriyle girdikleri polemikler ön planda tutulduğu için 'Tam bize göre yarışma' dedim.
Haksız mıyım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA