Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘O Ses’ büyüledi

'O Ses Türkiye'de bu sezon yarışmacı kalitesi çok yüksek görünüyor. Neredeyse her hafta 'Tamam, bu yarışmacı kesinlikle finale çıkar' dediğim birinin yıldızı parlıyor.
Bu haftanın starı ise Hollanda'da ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki gurbetçi Türk kızı Selenay Dağdelen oldu. Muhteşem sesiyle dört jüri üyesinin koltuğunu da döndüren Selenay, tercihini Gökhan Özoğuz'un takımı lehinde kullanınca, onu şimdilik rakiplerinin arasında 1-0 öne geçirmiş gibi oldu.
Selenay'ın iki yıl önce, Hollanda'da düzenlenen aynı yarışmanın çocuk versiyonunda finale yükseldiğini de öğrendik. Orada da jüri üyelerinin tamamını sahneye döndüren Selenay, çok küçük bir farkla birinciliği kaybetmiş.
Selenay sahnedeyken, Acun'un haklı sitemine de şahit olduk. Yurt dışında pek çok örneği varken, 'O Ses Türkiye Çocuklar'ın dünya üzerinde ceza alan tek benzer yarışma olduğundan dem vurdu. Acun merak edip sebebini RTÜK yetkililerine sormuş. Onlar da çocukların yer aldığı yarışmanın, gece geç saatte yayınlanmasını gerekçe göstermişler. Acun hayretle "Ama bizim programımız canlı değil ki, gündüzleri çekiliyor" deyince, yetkililer "Hay Allah bilmiyorduk, atlamışız" demiş.
Acun gibi ben de bu saçmalığın karşısındayım. 'O Ses Türkiye'nin çocuk versiyonunu en kısa zamanda ekranda görmek istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA